Linkedin Windenergy 2018 Eptools

eptools og HYTOR sammen på WindEnergy i Hamborg

20. september 2018

Med offentliggørelse af, at HYTOR pr. 1. januar 2019 lancerer en ny virksomhed med navnet HYTOR Tools Solutions A/S bestående af eptools og vindaktiviteterne i HYTOR A/S primært målrettet vindmølleindustrien, udstiller eptools sammen med HYTOR på dette års WindEnergy-messe i Hamborg, som løber af stablen i dagene 25-28. september 2018.

”vi ser meget frem til at deltage på WindEnergy i år, og specielt sammen med HYTOR, og ser bestemt en styrkelse af vores samlede tilbud til markedet med denne sammenlægning”, udtaler Salgschef Martin Sørensen og fortsætter: ”Med denne konstellation bliver vi en endnu stærkere leverandør med en bredere pakke inden for både kalibrering og værktøjsløsninger”.

På WindEnergy udstiller HYTOR på en 80 m2 stor stand med en kalibreringscontainer som omdrejningspunktet. Digitale løsninger såsom Tool Management Solution med online registrering af værktøj for fuld sporbarhed, gennemskuelighed af serviceintervaller og samlet dokumentation for hvert enkelt værktøj demonstreres sammen med generatorer og en præsentation af samlede serviceaftaler og komplet håndtering af værktøjsløsninger.

Kig forbi til en snak om generatorer og værktøjsløsninger med salgschef Martin Sørensen, salgsingeniør Henrik Madsen og Bo Pedersen, og brug samtidig lejligheden til at høre mere om HYTOR Tools Solutions.

Vi ses i hal B7 stand 510.

Copyright (C) EP TOOLS